Nyheder fra Engel Workwear

7. mar. 2022 11.08.36 CET

Vi har så mange nyheder i tøjafdelingen i disse dageJ Her har Jørgen taget den nye Engel X-treme strikket cardigan på J Cardiganen fås i farverne blå og sort og er lavet i et let og fleksibelt materiale, samtidig er den specialstrikket så den har god ventilation samt lynlås i fronten. Den koster DKK 499,- ex. moms.

...  Læs mere
Oprettet i Nyheder By KS Værktøj A/S

Vidste du at hos KS Værktøj / KS Toolstore har vi et stort udvalg i erhvervs og profilbeklædning til kontor, byggepladsen, sport, outdoors m.m. Vi forhandler mange af de populære mærker bl.a. ID, Boswell, Craft, Mascot, Engel og mange flere. Her viser Mette lidt af vores udvalg på sportstøj. Vi tilbyder også logotryk og broderi på din beklædning samt tasker og andet tilbehør.

...  Læs mere
Oprettet i Nyheder By KS Værktøj A/S

Så er det blevet sommer

25. maj 2022 23.39.10 CEST

Så er det blevet sommer. Har du styr på arbejdstøjet til de varme og solrige dage? I KS Værktøj / KS Toolstore kan vi tilbyde et stort udvalg af arbejdsshorts og knickers fra mange af de populære mærker som Engel, Blåkläder og Snickers og mange flere. Ud over shorts, har vi også mange slags t-shirts og vores populære kølesæt J Så kig forbi butikken i Maribo – vi står til at hjælpe.

...  Læs mere
Oprettet i Nyheder By KS Værktøj A/S

Nyheder fra Blåkläder

20. jun. 2022 00.14.10 CEST

I KS Værktøj/ KS Toolstore har vi har netop modtaget spændende nyheder fra Blåkläder! Sikkerhedssko fra deres Elite kollektion. De to modeller 2451 og 2454 er slidstærke sikkerhedssko af høj kvalitet, hver med deres unikke detaljer, som bl.a. freelock lukning, god fugtabsorbering, anti-lugt evne og meget mere. De nye modeller er i str. 35-48. Så kig ind og se vores store udvalg i sikkerhedssko, vores team klar til at hjælpe dig.

...  Læs mere
Oprettet i Nyheder By KS Værktøj A/S