Job hos KS

Hos KS Værktøj / KS Toolstore søger vi løbende nye medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende dit CV og gerne en uopfordret ansøgning til os på ks@ksv.dk, og har du spørgsmål til vores forretning er du meget velkommen til at ringe til os på 54 78 34 72 (Maribo) og 54 76 06 00 (Rødbyhavn).
 
jobhosks
 
 

 

AKTUELLE JOBS

Intern Sælger søges til KS Værktøj A/S

Har du flair for salg, er imødekommende og en teamplayer, så kan det være at det er lige dig vi står og mangler!

Vi har rigtig travlt hos KS Værktøj / KS Toolstore A/S og søger derfor en intern sælger til værktøjsafdelingen i vores butikker i Maribo og Rødbyhavn.

Vi søger dig som er kundeminded, alsidig, frisk og smilende. Vi har en meget forskelligartet hverdag og du skal være villig til at varetage forskellige funktioner i den daglige drift, som kundeekspedition, rådgivning og indkøb.

Vi forestiller os at du har salgserfaring og kendskab til bl.a. værktøj og maskiner, trælast/byggemarked, og/eller håndværksbranchen. Branchekendskab er klart en fordel.
Vi ser at du har almindeligt IT-kendskab, og har du erfaring med Navision er det en fordel, men ikke et krav. Du skal have kørekort B.

Kort om KS Værktøj A/S

KS Værktøj A/S har eksisterede siden 1988. Vi er totalleverandør af alt lige fra kvalitetsværktøj, maskiner, maling, olie og gas til sikkerhedsudstyr og erhvervsbeklædning og meget mere. Vi har 12 ansatte fordelt på vores to butikker. Vi har altid kunden i centrum og bestræber os på at yde vores kunder ekstraordinær god service. Vores nyeste skud på stammen, er vores butik i Rødbyhavn, i Femern Business park, og vi er her i rivende udvikling. Læs mere på vores hjemmeside www.ksv.dk

Ansøgning

Lyder det som en spændende stilling for dig, så send en kort ansøgning samt dit CV til Bjarne Hansen på Bjarne@ksv.dk , og har du spørgsmål kan du kontakte Bjarne på tlf. 40 32 24 72. Har du lyst til at kigge forbi butikken i Maribo og aflevere din ansøgning, er du også meget velkommen til det.

Frist for ansøgning er d. 12. april 2022. Bemærk vi holder samtaler løbende