Arbejdstøj

Arbejdstøj - Køb billigt arbejdstøj i god kvalitet fra FE Engel, WorkZone og Kansas. Gratis fragt ved køb over 500,- og altid hurtig levering. Køb dit arbejdstøj her og få altid en professionel og god behandling. Hvis du er det mindste i tvivl med størrelser eller farver er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

OBS! Hvis du er i tvivl om størrelse på dit FE Engel tøj så følg linket HER

Køb arbejdstøj på nettet

Køb nemt og billige arbejdstøj på nettet. Du kan spare helt op til 30% ved at købe arbejdstøj hos os. Vi har i over 25 år handlet med FE Engel, Workzone og Kansas arbejdstøj og har på den måde opbygget en stor produkterfaring. Samtidig køber vi alt vores arbejdstøj direkte fra producenten og har på den måde fået Danmarks bedste priser på arbejdstøj.

Hvis du er det mindste i tvivl om farver eller størrelser inden du køber dit nye arbejdstøj er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi har som sagt rigtig stor erfaring med arbejdstøjet og kender de forskellige størrelser og modeller indenfor de forskellige mærker og produkter. 

Når du køber arbejdstøj hos os har du samme vilkår og rettigheder, som når du handler i en fysisk butik. Du har altid 14 dages returret hvis du fortryder dit køb eller hvis du har fået købt en forkert størrelse og gerne vil have ombyttet arbejdstøjet. 

Arbejdstøj med tryk, firmalogo eller brodering.

Når du bestiller arbejdstøj hos os kan du helt unikt få påtrykt eller broderet firmalogo på dit arbejdstøj. Vi har vores eget trykkeri hvor vi dagligt trykker rigtig mange firmalogoer på arbejdstøj inden afsendelse. Hvis du ønsker at få tryk på dit arbejdstøj kan du enten ringe eller skrive til os inden du bestiller. Her kan du få oplyst pris og leveringstid på fremstillingen af logoet og trykningen på arbejdstøjet.

Vi er førende indenfor:

  • FE Engel arbejdstøj
  • Workzone arbejdstøj
  • Kansas arbejdstøj
  • U-power beklædning
  • Craft løbetøj

Farve og størrelse

Hvis du er det mindste i tvivl om hvilken farve eller størrelse du skal vælge når du køber vores arbejdstøj er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Kundeservice er vigtig og er en stor del af oplevelsen når du handler på vores webshop og vi vil derfor gerne hjælpe dig hele vejen igennem, så du får præcist det arbejdstøj det har behov for.