Monteria Kasket

Monteria Kasket

Varenummer:

6109-393-ONE

Lagerstatus: På lager

Pris: DKK 199,00 

Specialpris DKK 159,00 

ELLER

Monteria - Et gedigent jagtsæt med mange muligheder!
Monteria er navnet på Deerhunters nye serie. Navnet er taget fra en helt særlig spansk drivjagtsform, som kaldes Monteria, hvor et stort kobbel hunde slippes på den frie vildtbane i bjergene for at drive hjortevildt, vildsvin og muflon frem til jægerne. En ægte Monteria har ofte store parader på op imod 140 stykker vildt, og de fejres på behørig vis med specialiteter fra det krydrede spanske køkken.
I Deerhunter kan vi både lide tradition og fornyelse og kommer derfor med denne gennemtænkte serie med inspiration fra det sydeuropæiske.
Deerhunters Monteria er et slidstærkt jagtsæt med flere kombinationsmuligheder: Jagtjakke, bukser, skydejakke, bukser, samt vest og cap er fremstillet i en stærk kvalitet af kombineret bomuld og nylon. Sættet har en høj åndbarhed, en vandafvisende imprægnering og vaskbare læderforstærkninger. Ved fremstillingen er der tænkt anvendelighed og komfort. Gode lommer, harelomme, justérbar i taljen og en slidstærk YKK lynlås. 

  • Forstærkning med læder ved skygge
  • Størrelsen kan justeres med velcro og strop bagpå

Water Repellent
Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Stænk er lette at fjerne. Ekstremt varmebestandigt og har en meget glat overflade.
 

Outshell 65% Cotton, 35% Polyester
Treatment Pre-washed Fabric 
Treatment Water Repellent
 Reinforcement Genuine Buffalo Leather
One-size