Blundstone sko

Blundstone sko

Varenummer:

1322

Lagerstatus: På lager

Online pris (pr stk)

Pris: DKK 993,75 

Specialpris DKK 795,00 

* Påkrævede felter

Online pris (pr stk)

Pris: DKK 993,75 

Specialpris DKK 795,00 

En legende siden 1870. En klassiske top kvalitets lædersko med overlæder i Rustic Brown suede.En sko med samme høje komfort og kvalitet som kendt fra støvlerne Størrelse: 40 - 46

Farve: Rustic brown 

Blundstones er kendetegnet ved slidstyrke, god pasform og et stilrent design, hvor de funktionelle egenskaber i sammenhæng med designet, gør støvlerne anvendelige i næsten enhver sammenhæng. I dag bruges støvlerne derfor både af storbyens hipstere, australske minearbejdere og til en gåtur i den danske efterårsskov. 
De trofaste brugere der ikke vil undvære deres ”Blunnies” når efteråret glider over i vinteren, opgraderer bare støvlen med et par varme uldsokker, og får på den måde et par støvler, som holder hele året. 
Den klassiske Blundstone-støvle er bygget til at holde i mange år. Ydersålen tåler temperaturer op til 140°C. Yderlæderet er modstandsdygtigt mod både olie og syre. For at gøre det enkelt og nemt at få støvlerne af og på, er de i siderne forsynet med elastiske bånd på begge sider af vristen. Den lette og bekvemme konstruktion giver en fremragende komfort, der sammen med støvlernes høje kvalitet gør dem til en trofast følgesvend som holder i årevis.