Sikkerhedssko

Vi har et stort udvalg i sikkerhedssko og arbejdssko til stort set alle brancher indenfor den offentlig sektor, industrien, håndværkvirksomheder, landbruget, værksteder og byggepladser. Vi lagerføre sikkerhedssko, arbejdssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedssandaler, svejsesko, dame sikkerhedssko, sikkerhedsvinterstøvler og indlægssåler. Vi har et bredt udvalg i billige, flotte og kvalitet arbejdssko til enhver smag. Hvis ikke du finder netop de sko du søger, eller har du brug for hjælp til at finde den korrekte størrelse så kontakt os på telefon 54783472.

Når du køber sikkerhedssko hos os

Det er nemt og hurtigt at købe sikkerhedssko hos KS Værktøj. Når du har fundet dem model som passer til dig skal du blot vælge den størrelse du normalt bruger i sko. Hvis du skal bruge dine nye sikkerhedssko hovedsageligt om vinteren kan det være en god idé at vælge et nummer større, så der samtidig er plads til et par varme termosokker. 

Hvis du er i tvivl om hvilken sikkerhedssko der passer til din branche eller erhverv er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har i mere end 25 år solgt arbejdssko og har derfor en stor ekspertise på området. Derfor kan vi altid hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sikkerhedssko.

Husk at når du skal købe sikkerhedssko på nettet hænger pris og kvalitet ofte sammen. Hvis du arbejder 8 timer om dagen er det meget vigtigt at købe en model som passer til dit arbejde. Vi har ofte hørt fra folk som har købt nogle billige sikkerhedssko i et byggemarked, at de efterfølgende får ondt i fødderne og på den måde fortryder at have købt for billige sikkerhedssko. Derfor er det meget vigtigt at du ofre de ekstra penge på at få en kvalitets sikkerhedssko, som også holder længere end de billige. Så det kan faktisk godt betale sig.

Hvis du har købt en sikkerhedssko hos KS værktøj, som ikke passer dig i størrelsen eller udseende er du altid velkommen til at sende den retur og ombytte den til en anden model. Som på alle andre produkter du køber online har du naturligvis også 14 dages returret ifølge købeloven på sikkerhedssko købt hos os.

Klik rundt i vores menu og se vores store udvalg i:

  • Lette sikkerhedssko
  • Billige sikkerhedssko 
  • Flotte sikkerhedssko 
  • Dame sikkerhedssko 
  • Sikkerhedssko fra U-power, Jalas, Euro-Dan og Portwest.
Du kan på vores shop også købe billig arbejdstøj